Ясар Маркос e  обучител и коуч с опит както в България, така и зад граница – в Холандия, Унгария, Израел.
Той се стреми да помага на своите клиенти да създават положителни трансформации както в личен, така и в професионален план. Основната цел на обученията му не е да се моделират коренно различни хора, а да се премахнат факторите, които им пречат да се извяват в целия си блясък.

В рамките на Web Direct Academy – Академия за онлайн бизнес Ясар Маркос ще запознае участниците с “Влиятелната комуникация – общуване, което убеждава”.
В това кратко интервю той споделя на кратко какво означава “Влиятелна комуникация” и защо тя е основополагаща за успеха в бизнеса:

1. Какво означава “Влиятелна комуникация” – темата на Вашето обучение в Web Direct Academy?

Ще започна отговора си с въпроса: Какво е общото между най-успешните лидери на държави и компании в света? Това е “Влиятелната комуникация”  – Общуване, което кани другите към промяна, към действие или решение. Покана, която е толкова привлекателна, че никой не иска да ѝ откаже.
Комуникацията е огромна сила и е причината за цялото развитие на човечеството. Всичко е комуникация и всичко е влияние. Липсата на комуникация пак е комуникация и пак има своето влияние. Как да комуникираме със силно влияние, към посоката която искаме? Вярно, че не можем да променим никого освен себе си, но със силата на комуникацията можем (и го правим) да повлияем на другите да се променят сами, да предприемат или не дадено действия. Влиянието на правилна комуникация може да е толкова силно, че да промени света. Има немалко примери за това в света и не малка част от тях са в бизнеса.

2. Как всичко това ще помогне на стартиращ уеб предприемач?

Бизнесът е в ядрото си е две неща: Продукт и Маркетинг.
Можеш да имаш най-добрия продукт на света, но ако не успееш да го споделиш с другите така, че те да разберат нуждата си от него, то продуктът ще отиде в забвение. Продажбата и маркетингът са играта на влиятелна комуникация, а без нея всеки бизнес е обречен на провал.
Всеки стартиращ бизнес трябва да обучи или да си наеме хора, които умеят да общуват по влиятелен начин.

3. Казвате, че Вашата работа е свързана с премахването на факторите, които пречат на хората да се изявяват в целия си блясък – разкажете малко повече?

Повечето хора постигат резултати много по-ниски от възможностите им и живеят живот, който не го удовлетворява. И това не е заради липса на знания! Не и днес! Повечето хора знаят, че трябва да променят нещо, знаят и какво; и въпреки това не правят нищо по въпроса или поне не достатъчно, а в най-лошия случай го отлагат за утре. Те са спирани от страховете си и ограничаващи вярвания. Това са пречките, които ни спират да изявим потенциал си, ако те се преодолеят, човек започва да се развива бързо във всяка една област и резултатите не закъсняват. Моята работа е да им помогна да преодолеят тези пречки и да изградим успешни стратегии за преодоляването им в бъдеще. Тези стратегии включват действия в желаната посока и ако има ангажираност, резултатите са невероятни.

Използвайте и Вие силата на комуникацията, както и инструментите за успешен онлайн бизнес – вижте програмата за Web Direct Academy – Академия за онлайн бизнес и се включете още сега!
https://webseminari.com/events/web-direct-academy-zaonlinebiznes/

 

Loading Facebook Comments ...