„Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие” е изцяло практическо обучение, посветено на личния стил, имиджа, успешната и впечатляваща визия.

Присъстващите научават кои са най-подходящите цветове, кройки и материи  за тях; как да подбират точните дрехи, съобразени с размер, линия на тяло и пропорции; как да пестят пари при пазаруване и как да съчетават всичко по един съвършен, фин и стилен начин.

Лектор е Ивета Петрова – имидж консултант и личен стилист. Основател на ViSioner bg – единственият сертифициран консултант на английската школа Colour me beautiful – London, практикуващ в  България. Работила в телевизионната и кино индустрия, модата, рекламата и зад музикалната сцена.

Вижте какво сподели един от участниците в обучението й.

 

Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

Казвам се Снежанка Христова и работя в сферата на човешките ресурси. Това са така наречените HR-и. Нашата дейност включва доста различни елементи, но е най-силно фокусирана върху работата с хора. Занимавам се с това от близо десет години.

 

С какво обучението „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие” Ви беше най-полезно?

Обучението определено беше много полезно. Научих, че това, което си мислим, че показваме с облеклото си, често се различава от сигналите, които околните получават от нас. Ако променим начина си на обличане така, че той да разкрива най-добрите ни черти можем да променим начина, по който хората ни възприемат и посланието, което им предаваме. Разбрах, че в някои случаи дрехите и аксесоарите ни изпъкват повече от нас самите.

Наученото по време на „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие”  ще ми бъде полезно не само в личния ми живот, но и в работата. Стилът не винаги отразява характера ни. Може да продължим да обличаме това, което харесваме, но да внесем съвсем леки промени във визията си, така че да изглеждаме по-добре и да се чувстваме по-добре.

 

Как бихте препоръчали Ивета Петрова на своите близки и приятели?

Ивета Петрова е изключително стилна дама и изключително добър професионалист. Тя те грабва още от първата минута. Освен това има много индивидуален подход към участниците. Тя отдели време да направи по нещо за всеки един от нас, да даде персонални съвети, които да са полезни за всеки един от присъстващите.

Бих препоръчала Ивета Петрова и обучението й „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие” на мои близки и приятели. Така те ще научат кое им отива, какво да променят, за да изглеждат по-добре и ще могат да добият увереност – нещо, което понякога липсва на всички нас.

 

Ако и Вие искате да научите повече за личния си стил, както и кои са най-подходящите цветове, линии и материи за Вас, то заповядайте на обучението на Ивета Петрова – „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие”.

 

Loading Facebook Comments ...