Биляна Костова беше на събитието „Как да направим най-доброто първо впечатление? – 1 вечер с Ивета Петрова“.

Ето какви са впечатленията ѝ:

Какви са  впечатленията Ви от Ивета Петрова?

Много позитивна личност, добре познаваща стила в България. Чисто психологически може много добре да определи настроението на човек. Най-много ми хареса факта, че успя да предразположи публиката и да направи така, че да се чувстваме комфортно, в спокойна и неформална обстановка.

Какво ново научихте от лекцията тази вечер?

Погледнах по друг начин на цветовете и настроенията. Знаех, че тези теми са от значение, но сега се замислих най-вече над това как останалите хора ме възприемат, а не само за моите лични представи. Много е важно как отсрещната страна ще оцени стила и визията ти.

Смяташ ли, че темата е значима и актуална?

За някои хора може и тази тема да се стори непотребна, но ако човек е амбициозен и иска да се реализира, определено трябва да се замисли как изглежда и как би могъл да всее респект в обществото, за да бъде възприет на сериозно. Тази тема е много полезна за всеки, особено за по-младите хора, които правят първите стъпки в своята кариера и имат нужда да научат повече за впечатлението, което създават като бъдещи професионалисти.

Присъединете се към фейсбук групата на Игрите на успеха (тук), за да разбирате първи за следващи събития с Ивета Петрова.

Loading Facebook Comments ...