На двайсет и седми септември „Игрите на успеха” бяха домакин на едно изключително полезно, интересно и изцяло практически насочено обучение – „SEO оптимизация за непрофесионалисти” с Георги Дюлгеров. Събитието събра много хора от различни професионални области, които научиха как по-лесно и успешно да оптимизират сайтовете си, как да контролират подизпълнителите си, как да анализират конкуренцията и как да се предпазват от наказания.

Присъстващите получиха не само ценни знания, но и редица полезни съвети, персонални насоки, примери от практиката, изпитани техники и стратегии за успех.

Вижте какво сподели един от участниците в обучението.  

 

Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

Казвам се Николай Начев и работя във външнотърговския отдел на фирма „Евриком” ЕООД. Основната й дейност е свързана с парафин и парафинови смеси, с производство на свещи и други изделия. На тази позиция съм от два месеца, но преди това съм се занимавал с продажби повече от три години.  

 

С какво обучението „SEO оптимизация за непрофесионалисти” Ви беше най-полезно?

Надградих знанията си. Всички „инструменти” и техники, които Георги Дюлгеров показа бяха изключително полезни и интересни. Някои от тях ми бяха познати, а с други се срещнах за първи път днес. Освен това той успя да отговори професионално на всички възникнали въпроси. Много съм доволен от това обучение.

Разликата между уменията, с които дойдох на „SEO оптимизация за непрофесионалисти” и тези, с които си тръгвам е осезаема. Водих си подробни записки и като се прибера ще приложа всичко, което научих тук.  

 

Как бихте препоръчали Георги Дюлгеров на своите близки и приятели?

Бих препоръчал Георги Дюлгеров на шефа си – собственика на компанията, защото в момента никой не се занимава със SEO оптимизация на нашия сайт. Също така бих го препоръчал на всички, които се интересуват от тази тема, защото с очите си видях, че той е доста добър.  

 

Ако и Вие искате да се сдобиете с нови знания, умения и печеливши стратегии, то заповядайте на някое от обученията в „Игрите на успеха”.  

Loading Facebook Comments ...