„Google AdWords за непрофесионалисти” е практическо уеб обучение, което предоставя ценни знания, техники и умения, свързани със създаването на рекламни кампании.

Присъстващите научават как да настройват и анализират кампании в Google AdWords,  кои са предимствата и недостатъците на различните видове трафик, как да имат по-ясни изисквания към служителите си и как да се предпазят от некоректни подизпълнители.

Лектор е Любомир Попов – сертифициран Google AdWords, Google Analytics и Bing специалист. Занимава се професионално с PPC от 2011 г. Преди това се е занимавал успешно със SEO и програмиране.

Вижте какво сподели един от участниците в обучението му.

 

Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

Казвам се Надя Василева и от около седем години се занимавам с маркетинг. От година и половина работя за голф комплекс „Блек Сий Рама”, който се намира край Балчик.

 

С какво обучението „Google AdWords за непрофесионалисти” Ви беше най-полезно?

Научих основни понятия, свързани с AdWords кампаниите, които ще ми помогнат да контролирам работата на нашите подизпълнители. Планирайки една интернет кампания, аз – като част от маркетинговия отдел, бих искала да имам идея как протича тази кампания и какви да бъдат моите изисквания към фирмите, които ще я управляват. А, защо не в някакъв момент и ние самите да започнем да настройваме рекламите си?

Благодарение на наученото по време на обучението вече мога да задавам адекватни въпроси на подизпълнителите ни.

 

Как бихте препоръчали Любомир Попов на своите близки и приятели?

Любомир Попов има доста добри познания по темата. Определено бих препоръчала него и обучението му „Google AdWords за непрофесионалисти” на близки и колеги.

На моменти лекторът малко бързаше, но смятам, че за един ден – от 10 до 18 часа, успя да ни предаде достатъчно знания.

 

Ако и Вие искате да се научите как да създавате, настройвате и анализирате Google Adwords кампании или как да се предпазите от некоректни подизпълнители, то заповядайте на „Google AdWords за непрофесионалисти” с Любомир Попов.

Loading Facebook Comments ...