„Facebook не продава – за какво можем да го ползваме ефективно” е изцяло практическо обучение, което предоставя ценни знания, стратегии и умения, свързани с онлайн присъствието на бизнеса.

Участниците научават как значително да подобрят присъствието си в социалната мрежа, как да анализират постигнатите резултати и как да „изнасят” потребители от Facebook в собствен мейлинг лист.

Лектор е Георги Христулев –  интернет практик и основател на Web Direct – marketing § advertasing  consultant. Чрез търговското име I-Social управлява  ефективно фен страници от 2010 година като реализира много приложения и успешни кампании.

Вижте какво сподели един от участниците в обучението му.

 

Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

Казвам се Георги Климентов. Занимавам се главно с търговия, най-вече в онлайн пространството. Длъжността, която заемам в момента е мениджър продажби и информационни технологии. Завършил съм бизнес информатика.  

 

С какво обучението „Facebook не продава – за какво можем да го ползваме ефективно” Ви беше най-полезно?

Темата за социалните мрежи е доста нашумяла. Обучението ми помогна да обогатя познанията си в тази област. Научих много интересни неща като как да получа по-голям reach на публикациите си, а цялата информация беше базирана на житейски опит и примери от практиката.

„Facebook не продава – за какво можем да го ползваме ефективно” ми беше много полезно, защото ми предостави реален опит от човек, който вече е извървял трънливия път, с който всички се борим в момента. Знанията, които получих могат да доведат и до превенцията на някои грешки, а това е изключително важно.

Според мен „проба-грешка” не е най-добрия вариант в тази област, защото все пак говорим за финансова обвързаност. Това не е като да нарисуваш една картина и да видиш дали хората ще я харесат. Във Фейсбук ти искат пари, за да може да има хора, които да я погледнат.

 

Как бихте препоръчали Георги Христулев на своите близки и приятели?

Георги Христулев е харизматична личност с доста добър подход към присъстващите. Хубавото е, че групите са малки, така че може да се обърне персонално внимание на всеки.

Фейсбук консултациите, насочени към постигането на конкретни резултати, са скъпо нещо. На това обучение можеш за много по-малко пари да получиш доста полезна информация и персонално внимание. Бих препоръчал Георги Христулев на всички мои колеги и приятели, които искат да добият известност в социалните мрежи.

 

Ако и Вие искате да подобрите присъствието на бизнеса си в социалните мрежи, да получите ценни съвети, примери и печеливши стратегии от експерт в областта, то заповядайте на „Facebook не продава – за какво можем да го ползваме ефективно” с Георги Христулев.

Loading Facebook Comments ...