Дата: 28.05.2015г.
Час: 18:30 - 21:30

Събитие 3 в 1: лекция, нетуъркинг и приятно изкарване

Тема, която в днешни дни е важна и приложима ежедневно.

Ако си припомним поговорката “По дрехите посрещат, по ума изпращат”, ще разберем защо е толкова важно да изглеждаме добре. Визията ни говори за нас и казва всичко, дори и нещата, които искаме да скрием. Психологията на външния вид е засегната по много начини, но един от най-важните е това, което казваме с визията си да съвпада с това, което носим в себе си и искаме да споделим с околния свят. Не случайно в курсовете за личностно развитие се работи в тази посока. Всички искаме да имаме добри взаимоотношения, да общуваме лесно, да се представяме добре пред хора. Затова на тази вечерна среща ще имате възможността да научите повече за всичко това и да зададете въпросите си към професионалист – Ивета Петрова.

Запазете своето място още сега! [wpsc_products product_id=’3169′]

Ивета Петрова е имидж консултант и личен стилист с богат опит. Тя е основател на ViSioner.bg – единственият сертифициран консултант на английската школа Colour me beautiful – London, практикуващ в България. Работила е в телевизионната и кино индустрията, модата, рекламата и зад музикалната сцена.

Срещата с Ивета Петрова ще бъде на 28 май и ще е втората от нова поредица, която стартирахме в Игрите на успеха. Целта е да Ви помагаме да сте още по-успешни, като междувременно опитваме хубави вина.

Ето как ще протече събитието:

18:30 ч. – 19:00 ч. – регистрация

19:00 ч. – 20:00 ч. – Как да направим най-доброто първо впечатление? – съветите на Ивета Петрова

20:00 ч. – 21:30 ч. – свободни разговори и запознанства на по чаша вино

В рамките на 1 час Ивета Петрова ще Ви каже и покаже най-важното, което трябва да знаете, за да направите най-доброто първо впечатление и да продължите с увереност към успеха както в бизнеса, така и в живота.

След това Ивета ще остане на Ваше разположение да й задавате въпроси и да си поговорите лично.

Запазете своето място още сега! [wpsc_products product_id=’3169′]

Препоръка:

Запознайте с колкото се може повече от останалите участници в събитието. Те ще са интересни хора, така че е не по-малко ценно е да поговорите с тях, да обмените опит и идеи. Затова заредете се добре с визитки и се включете още сега!

Дата: 28.05 (четвъртък)

Цена: 40 лв. с ДДС (с включена консумация)

Място: София, бул. Витоша 21, хотел Les Fleurs. 

Събитието ще се проведе в елегантния Ресторант Le Bouquet.

Loading Map....

Формат: 18:30 – 21:30 часа

Запазете своето място сега! [wpsc_products product_id=’3169′]