Александър Попов е първия българин завършил НЛП треньор (най-високата степен в НЛП) лично при Д-р Ричард Бандлър (ко-създател и ко-основател на НЛП). Александър Попов има право да преподава НЛП и да лицензира НЛП Практици и Мастер Практици по международната програма за сертифициране на Д-р Ричард Бандлър.

Вече повече от 14 години Александър Попов трупа своя практически опит като продава различни продукти на принципа на директните продажби от куфари, web design, банкови и застрахователни продукти – през козметика, шоколадови бонбони, изделия от сребро, злато и много други.

За последните четири години Александър Попов е най-големия доставчик на продажбено Know How с НЛП в България. Той е и единствения НЛП треньор в България, който дава 100% гаранция за своите тренинги: НЛП Практик и Психологически Продажби.

Ако искате да научите повече за обученията на Александър Попов или да получавате ценна информация за предстоящи семинари и  курсове, то тогава се абонирайте за “Игрите на успеха” от ТУК.

Loading Facebook Comments ...